Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ro en
 

Intrebari frecvente - Orz verde

● 1. De ce am nevoie de Deep Green – pulbere din orz verde?
Alimentatia zilnica, din ce in ce mai dezechilibrata, stilul de viata, din ce in ce mai alert, stress-ul cotidian influenteaza in mod negativ starea de sanatate a organismului uman. Astfel, putem spune ca oricine are nevoie, oricand, de aport de minerale si oligoelemnte.

● 2. Cand pot sa incep administrarea de Deep Green – pulbere din orz verde?
Va simtiti devitalizat, anemic, depresiv sau pur si simplu simtiti nevoaia de mai multa energie, atunci este clar timpul sa incepeti o cura de Deep Green – pulbere din orz verde.

● 3. Cat timp trebuie sa dureze o cura cu Deep Green – pulbere din orz verde?
Pentru eficienta maxima cura cu Deep Green – pulbere din orz verde ar trebui sa urmareasca o schema de administrare si anume : 3 luni de primavara in cursul carora Deep Green – pulbere din orz verde nu trebuie sa lipseasca, urmate de o a doua cura in toamna. Totusi, nici curele sustinute timp de 6 luni pe an nu sunt de neglijat. Aceste cure sunt urmate de 6 luni de pauza, dupa care se poate incepe readministrarea.

● 4. Daca am diabet zaharat sau neoplasm (cancer) pot lua Deep Green – pulbere din orz verde?
Fiind un supliment nutritiv Deep Green – pulbere din orz verde este perfect compatibil cu tratamentul cu diabet zaharat. Aceasta nu contine carbohidrati, iar aportul sau de minerale si oligoelemente este benefic si pentru organismul persoanelor suferinde de diabet. In cazul persoanelor care prezinta neoplasm (cancer) Deep Green – pulbere din orz verde incetineste procesul de formare sau crestere al tumorilor.

● 5. Ce reactii adverse are Deep Green – pulbere din orz verde?
Nu s-au raportat efecte adverse in tratamentul cu Deep Green – pulbere din orz verde. Totusi, in caz de manifestari neplacute adresati-va medicului sau farmacistului.

● 6. Cat costa si cum comand?
Click aici pentru a vedea oferta noastra de preturi.

 
 
Contact
SC MM CERASUS Distribution SRL
Str. Mihai Eminescu, nr.121, Loc. Galati, Jud. Galati, Romania
E-mail: cerasus@cerasus.ro
Telefon\Fax: (004) 0236 708 920
INDICATII TERAPEUTICE: principalul rol consta în cresterea imunitatii corpului
si ajuta în lupta împotriva bolilor, fiind indicat de asemenea diabeticilor. Având un efect antiinflamator, se recomanda:
administrarea în raceli asociate cu febra, ajuta la scaderea febrei permite.....
 
 Copyright © 2008-2011 Cerasus. Toate drepturile rezervate Made By Huiung Design